Küçük çocuğun omuzuna şiş battı!

Batman’da 13 yaşında bir çocuk çıktığı üzüm ağacında dengesini kaybetmesi sonucu yere düştü. Düşme esnasında yerde bulunan bir metre uzunluğunda bir demir çubuk koltuk altına batıp omuz kısmından çıktı. Talihsiz çocuk kaldırıldığı hastanede ameliyata alın

Küçük çocuğun omuzuna şiş battı!

Batman’da 13 yaşında bir çocuk çıktığı üzüm ağacında dengesini kaybetmesi sonucu yere düştü. Düşme esnasında yerde bulunan bir metre uzunluğunda bir demir çubuk koltuk altına batıp omuz kısmından çıktı. Talihsiz çocuk kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.
Edinilen bilgiye göre olay, Karşıyaka Mahallesinde meydana geldi. İkamet ettiği evin bahçesinde bulunan üzüm ağacına çıkan S.Ü. (13) isimli çocuk, bir anda dengesini kaybederek yere düştü. Düşme esnasında yerde bulunan bir metre uzunluğunda demir bir çubuk koltuk altından batıp omzundan çıktı. S.Ü.‘nün ağlama sesine gelen aile çocuklarını omzuna batan şişle karşılaştılar.

Aile sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerine haber vermeleri üzerine kısa sürede ekipler olay yerine ulaştı. İtfaiye ekipleri bir saat süren çalışmalar ardından S.Ü.‘nün koltuk altından girip omzundan çıkan uzun demir çubuğu kesti. Omzuna saplı geri kalan yaklaşık 25 santim demir çubukla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan talihsiz çocuk burada yapılan ilk müdahale ardından ameliyata alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler