Kovalamacanın sonu kötü bitti

Diyarbakır’da, arama noktasını fark eden bir kişi ile polis arasında yaklaşık 10 kilometre süren bir kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonucu minibüs yoldan çıkıp takla attı.Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı, Silvan/Merkez

Kovalamacanın sonu kötü bitti

Diyarbakır’da, arama noktasını fark eden bir kişi ile polis arasında yaklaşık 10 kilometre süren bir kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonucu minibüs yoldan çıkıp takla attı.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı, Silvan/Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol arama ve kontrol faaliyeti icra edildiği belirtildi. Açıklamada, “Diyarbakır-Batman karayolunda icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetinde, arama noktasını fark ederek kontrolden kaçan kapalı kasa bir minibüs, yaklaşık 10 kilometrelik kovalama sonucunda araç yoldan çıkmış ve yan yatmış bir vaziyette yakalanmış, araç içerisinde yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 240 bin lira olan 47 bin 300 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirilmiştir. Ele geçirilen kaçak sigaralara adli makamların talimatıyla el konulmuş olup, olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlemlere başlanılmıştır” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler