Köprüde inanılmaz anlar!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Sadullah K. isimli gencin sevdiği kız evlendirilmek için bir başkasına verildi. KÖPRÜDEN SEYHAN NEHRİ'NE ATLADI Genç buna engel olamayınca öğle saatlerinde Seyhan Nehri üzerinde

Köprüde inanılmaz anlar!
Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Sadullah K. isimli gencin sevdiği kız evlendirilmek için bir başkasına verildi.
 
KÖPRÜDEN SEYHAN NEHRİ'NE ATLADI
 
Genç buna engel olamayınca öğle saatlerinde Seyhan Nehri üzerindeki demir köprüye çıktı. Bir süre burada bekleyen Sadullah K., daha sonra kendisini köprüden Seyhan Nehri'ne bıraktı.
 
CAN SİMİDİYLE NEHRE GİRDİ
 
Bu arada çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelerek tedbir alan Can-Kur ekipleri, can simidiyle nehre girdi. Kısa sürede şahsın yanına ulaşan Can-Kur ekipleri, ip bağladıkları can simidini şahsa geçirip çekerek onu karaya çıkardı. Bu arada nehirde yüzen şahıslar da Can-Kur ekiplerine yardımcı oldu. Sudan çıkartılan genç ambulansla hastaneye kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam