Konser sırasında ışıklar kapandı ve!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, bu akşam İstanbul Teknik Üniversitesi Stadyumu'nda verdiği konserde Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 madenciyi unutmadı.Madenciler için bir şarkı söyleyen Timberlake,"Bu şarkımızı Soma'da hayatını ka

Konser sırasında ışıklar kapandı ve!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, bu akşam İstanbul Teknik Üniversitesi Stadyumu'nda verdiği konserde Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 madenciyi unutmadı.

Madenciler için bir şarkı söyleyen Timberlake,"Bu şarkımızı Soma'da hayatını kaybedenlere adıyoruz, herkes onlar için bir ışık yaksın" dedi. Işıkların kapatıldığı anlarda bu görüntü ortaya çıktı.

Timberlake, Soma'daki maden faciası sonrası Twitter hesabından paylaştığı mesajında “Duyduğumuz Soma Madeni trajedisi çok üzücü. Kalbim, Türkiye’de bütün vefat edenlerle ve etkilenen aileleriyle.” sözleriyle üzüntüsünü dile getirmişti.

Türkiye'de ilk kez konser veren Justin Timberlake'in binlerce yerli ve yabancı hayranı saatler öncesinden konser alanını doldurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam