Kondom açıklaması şaşırttı

Bilal Özcan konuk olduğu 2. Sayfa programında söz Pınar Aylin'in evliliğinden açılınca garip bir anısını anlattı... Canlı yayın esnasında söz 7 yıldır birlikte olan Pınar Aylin ve Süleyman Erbaykent'in önceki gün Çeşme-Alaçatı'da bulunan evlerinde nikâh d

Kondom açıklaması şaşırttı
Bilal Özcan konuk olduğu 2. Sayfa programında söz Pınar Aylin'in evliliğinden açılınca garip bir anısını anlattı...
 
Canlı yayın esnasında söz 7 yıldır birlikte olan Pınar Aylin ve Süleyman Erbaykent'in önceki gün Çeşme-Alaçatı'da bulunan evlerinde nikâh defterine imza atması haberinden açılınca Bilal Özcan, Aylin ile olan bir anısından bahsederek "Pınar Aylin daha evlenmemişti. Hollanda'da o zaman büyük aşk yaşadığı bankacı nişanlısıyla buluşacaktı. Yanında annesi de vardı Pınar'ın... Eczaneye girip kondom aldı. Ben çok şaşırmıştım. Annesiyle birlikte bekar bir kadının böyle bir şey alması beni çok şaşırtmıştı" ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam