Komşu cinneti: 2 ölü!

Olay akşam saatlerinde Karaman merkeze bağlı Medreselik köyünde meydana geldi. İddiaya göre, A.Y.’nin (30) 2 çocuk annesi eşi F.Y. (28) 1 hafta önce komşularının oğlu M.D. (21) ile birlikte kayıplara karıştı.Çocuklarını bırakarak kaçtığı iddia edilen kadı

Komşu cinneti: 2 ölü!

Olay akşam saatlerinde Karaman merkeze bağlı Medreselik köyünde meydana geldi. İddiaya göre, A.Y.’nin (30) 2 çocuk annesi eşi F.Y. (28) 1 hafta önce komşularının oğlu M.D. (21) ile birlikte kayıplara karıştı.

Çocuklarını bırakarak kaçtığı iddia edilen kadın bulunamazken, A.Y. otomatik av tüfeğiyle komşusunun evini bastı. Evinin önündeki bahçede çalışan S.D. (44) ile 14 yaşındaki oğlu E.D.’yi öldüren A.Y., 2 köpeği de tüfeğiyle vurdu. Gözü önünde eşi ve oğlu öldürülen H.D. (44) otların arasına saklanarak kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemelerin ardından baba ve oğlunun cansız bedeni Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan A.Y’nin yakalanması için operasyon başlatıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler