Köle fantazisi vaadiyle kaçırıp...

Almanya’nın Frankfurt kentinde Türk kökenli üç kişilik çetenin fetiş siteleri üzerinden dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı. Bild gazetesinin haberine göre Bünyamin Ö. (22), Abdülatif K. (33) ve Melek C. (25) bir internet sitesi üzerinden birini tuzağına

Köle fantazisi vaadiyle kaçırıp...

Almanya’nın Frankfurt kentinde Türk kökenli üç kişilik çetenin fetiş siteleri üzerinden dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı. Bild gazetesinin haberine göre Bünyamin Ö. (22), Abdülatif K. (33) ve Melek C. (25) bir internet sitesi üzerinden birini tuzağına düşürdü. Kendisine “Vicdansız kadın” diyen Melek, ‘köle yapıp kaçırma’ fantezisi için adamla anlaştı. Ancak Melek adamı otele değil, Bünyamin ve Abdülatif’in yanına götürdü.  

3 kişiyi dolandırdılar

Üçlü başına poşet geçirdiği adamı önce Essen ve Köln kentine götürerek banka hesaplarından zorla 17 bin euro çektirdi. Daha sonra adımı ormanlık bir araziye attılar. Şikayet üzerine tutuklanan Türk çetenin daha önce aynı yolla iki kişiyi kaçırıp dolandırdığı ortaya çıktı. Adam kaçırmaktan yargılanan Melek C. duruşmada konuşmayı reddederken, Abdülatif K. Melek için “Ben de onun kölesiyim her şeyi onun için yaptım” dedi.     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam