Kolbastı, yoğun bakımda!..

Trabzon’un Faroz Mahallesi sakinlerinden, Kolbastı’yı eski yıllarda ilk oynayan olarak bilinen Muhammer Karayunus yoğun bakıma kaldırıldı.Görsel ve Yazılı basında kolbastı oyunu hakkında birçok röportajı yayınlanan 98 yaşındaki Muammer Karayunus, nam-ı di

Kolbastı, yoğun bakımda!..

Trabzon’un Faroz Mahallesi sakinlerinden, Kolbastı’yı eski yıllarda ilk oynayan olarak bilinen Muhammer Karayunus yoğun bakıma kaldırıldı.

Görsel ve Yazılı basında kolbastı oyunu hakkında birçok röportajı yayınlanan 98 yaşındaki Muammer Karayunus, nam-ı diğer Konstantin Muammer midesinde teşhis edilen ileri safhadaki tümör nedeniyle, Kaşüstü’ndeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma kaldırıldı.

Gençliğinde Trabzon’un semt kabadayılarından olan, aynı zamanda fakir fukara babası Konstantin Muammer, zamanında oynadığı Kolbastı oyunun yıllar sonra, tüm ülkede yayılmasıyla gündeme gelmişti.

Kapatılan eski kurumlardan YSE emeklisi, ikisi bayan, 5 yetişkin evlat babası olan, Faroz mahallesinin sevilen en yaşlı insanı için, doktorlar dua etmekten başka bir şey kalmadığını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler