'Kocamı çaldı' davası!

THY pilotu Ö.K.’dan 19 yıllık evliliğin ardından boşanan N.K., eşinin gönlünü çaldığını iddia ettiği hostes Ş.K.’dan 10 bin lira tazminat kazandı. Tazminata konu olan olay 5 yıl önce Küçükçekmece’de yaşandı. Mahkemeye başvuran N.K., eşinin TSK’dan emekli

'Kocamı çaldı' davası!

THY pilotu Ö.K.’dan 19 yıllık evliliğin ardından boşanan N.K., eşinin gönlünü çaldığını iddia ettiği hostes Ş.K.’dan 10 bin lira tazminat kazandı. Tazminata konu olan olay 5 yıl önce Küçükçekmece’de yaşandı. Mahkemeye başvuran N.K., eşinin TSK’dan emekli olduktan sonra THY’de pilot olarak çalışmaya başladığını ve hostes Ş.K. ile birlikte olduğunu anlattı.

N.K., “Birlikte tatile çıkmışlar. Eşime yazdığı notları buldum. Eşime bunları sorduğumda beni döverek evden attı” diyerek bu olaylar sonrasında boşandıklarını anlattı. N.K., ardından hostes Ş.K.’ya da tazminat davası açtı. Mahkeme, N.K.’yı haklı bularak 10 bin lira tazminata hükmetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam