Koca vahşeti! Karısını ve çocuklarını öldürdü!

AYDIN’da, ayrı yaşadığı 20 yaşındaki Halime Yavuz’u barışmak için görüşmeye çağıran Fatih Yavuz (30), eşini, çocukları 1 yaşındaki Yavuz Polatcan Yavuz ile 3 yaşındaki Gülfer Yavuz’u bıçaklayarak öldürdü. Yavuz daha sonra aynı bıçağı göğsüne saplayıp inti

Koca vahşeti! Karısını ve çocuklarını öldürdü!
AYDIN’da, ayrı yaşadığı 20 yaşındaki Halime Yavuz’u barışmak için görüşmeye çağıran Fatih Yavuz (30), eşini, çocukları 1 yaşındaki Yavuz Polatcan Yavuz ile 3 yaşındaki Gülfer Yavuz’u bıçaklayarak öldürdü. Yavuz daha sonra aynı bıçağı göğsüne saplayıp intihar etmek istedi
 
Olay, saat 23.45 sıralarında Hükümet Bulvarı’nda bulunan bir otelin 3’üncü katında meydana geldi. Efeler Belediyesi’nde şoför olarak çalışan Fatih Yavuz ile eşi Halime Yavuz bir süre önce boşanma kararı alarak ayrı yaşamaya başladı. 15 Aralık’ta mahkemeleri olan Fatih Yavuz, biri 3, diğeri bir yaşındaki çocuklarını özlediğini ve barışmak istediğini söyleyerek Halime Yavuz ile buluştu. Halime Yavuz, görüşmeye çocukları Yavuz Polatcan Yavuz ile Gülfer Yavuz’u da getirdi. Hükümet Caddesi’nde bulunan bir otelin odasında görüşen Fatih Yavuz, Halime Yavuz ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fatih Yavuz, Halime Yavuz’u göğsünden bıçakladıktan sonra çocukları Gülfer Yavuz ve Yavuz Polatcan Yavuz’u da bıçaklayarak öldürdü. Ailesini katleden Fatih Yavuz, kendisini de göğsünden bıçaklayarak intihar etmek istedi. Gürültüyü duyarak odaya gelen otel görevlisi, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, Halime Yavuz, Gülfer Yavuz ve Yavuz Polatcan Yavuz’un öldüğünü tespit etti. Yaralı olan Fatih Yavuz, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Fatih Yavuz’un hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.  
 
AİLESİNDEN HELALLİK İSTEMİŞ 
 
Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları çalışma sonunda eşi ve 2 çocuğunu öldüren kendisi de intihar girişiminde bulunan Fatih Yavuz’un olaydan önce ailesini arayarak haklarını helal etmelerini istediğini belirledi. Fatih Yavuz’un herhangi bir not bırakmadığı öğrenilirken, anne ve çocuklarının cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Aydın Devlet Hastanesi Morgu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler