Kızını öldürüp intihar etti

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde cinnet getiren adam, 14 yaşındaki kızını av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra intihar etti. Dün yaşanan korkunç olay, bugün aile yakınlarının eve gelmesiyle ortaya çıktı.Alaşehir’in Delemenler Mahallesi Ortahan Semtinde otura

Kızını öldürüp intihar etti

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde cinnet getiren adam, 14 yaşındaki kızını av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra intihar etti. Dün yaşanan korkunç olay, bugün aile yakınlarının eve gelmesiyle ortaya çıktı.

Alaşehir’in Delemenler Mahallesi Ortahan Semtinde oturan Eray Uslu (33) kızı Feride Uslu (14)’yu av tüfeği ile sırtından vurarak öldürtükten sonra silahı kendi boğazına sıkarak intihar etti. Dün saat 17.00 sıralarında meydana geldiği tahmin edilen olay bu sabah 09.00’da cinnet getiren Eray Uslu’nun Alaşehir merkezde oturan babası Şükrü Uslu’nun oğlunun evine gelmesiyle ortaya çıktı. Baba Şükrü Uslu oğlunun evinin kapısını açınca korkunç manzara ile karşılaştı. Şükrü Uslu durumu hemen Jandarmaya bildirdi. Olay yerine çağrılan Cumhuriyet Başsavcısı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda olayın saat 17.00 sıralarında meydana geldiği komşu olmaması nedeniyle silah sesini duyan olmadığı belirtildi.

Feride uslu’nun dedesi Şükrü Uslu, "Ben Alaşehir’de oturuyorum. Bu sabah oğlumun yanına gezmeye gelmiştim. Evden ses gelmedi, kapıyı açtığımda, oğlum ve torunumu yerde cansız yatarken buldum. Jandarmaya haber verdim, neden yaptı anlayamadım" dedi.

Anne Şengül Barut, "Ben kızımla zaman zaman görüşüyordum, bu yıl liseye gidecekti. Çok başarılı bir çocuktu. Babası bana kıydı, benden ayrıldı, kızıma neden kıydı anlayamadım" şeklinde konuştu.

33 yaşında hem kızının hem de kendi canına kıyan Eray Uslu’nun tarımla uğraştığı 14 yaşındaki Feride Uslu’nun ise bu yıl Delemenler Ortaokulunu bitirdiği öğrenildi. Savcılık cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderirken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam