Kızılay Kan Toplamaya Devam Ediyor

Kentin farklı noktalarında kan bağışı toplayan ekipler, Fatsa'da da kan vermek isteyen gönüllülere ulaşıyor. Kızılay Ordu Şubesi ekipleri, Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda getirdikleri kan aracı ile gönüllülerden kan bağışı isteyerek ihtiyaç sahiplerine ulaşt

Kızılay Kan Toplamaya Devam Ediyor

Kentin farklı noktalarında kan bağışı toplayan ekipler, Fatsa'da da kan vermek isteyen gönüllülere ulaşıyor. Kızılay Ordu Şubesi ekipleri, Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda getirdikleri kan aracı ile gönüllülerden kan bağışı isteyerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında aracılık ediyor.

Ordu Kan Bağış Merkezi Ekip Doktorlarından Harun Onur, "Vatandaşlarımız Kızılay'a karşı çok duyarlılar. Fatsa ve bölgesinde kan bağışı oranları genel olarak iyi derecede. Vatandaşlarımız kan bağışında duyarlı oldukça bu sorunu da aşmış olacağız. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır" dedi.

Kızılay Kan Toplamaya Devam Ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler