Kıyamet alametleri gerçekleşti!

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, günümüzde gerçekleşmekte olan kıyamet alametlerini açıkladı.Hatipoğlu, alametleri şöyle sıraladı:Kıyametin birçok küçük alameti gerçekleşti. Zina çoğalacak, binalar çoğalacak. Baldırı çıplak adamlar (işin uzmanı olmay

Kıyamet alametleri gerçekleşti!

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, günümüzde gerçekleşmekte olan kıyamet alametlerini açıkladı.

Hatipoğlu, alametleri şöyle sıraladı:

Kıyametin birçok küçük alameti gerçekleşti. Zina çoğalacak, binalar çoğalacak. Baldırı çıplak adamlar (işin uzmanı olmayanlar) bina yapacak. Alimim deyip de ilim sahibi olmayanlar çoğalacak. Yanlış fetvalar çoğalacak. Mekan ve zaman yakınlaşacak (Büyük arabalar ve uçaklar bulunacak anlamında)."

HIRİSTİYAN LİDERLE MÜSLÜMANLARI TAHTINDAN İNDİRECEK

Irak ve Suriye kendi dinarını ve dirhemini kaybedecek. Müslüman olduğunu söyleyen büyük ordular birbiriyle çarpışacak. Bazı Hristiyan liderler, zalim olan bazı Müslüman liderleri tahtlarından  indirecekler. Çok ilginç bir hadistir... Ancak kıyametin büyük alametleri henüz gerçekleşmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam