Kiracı kavgasında kan aktı!

Maltepe'de eski kiracı ile yeni kiracı arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada yeni kiracı ve misafirliğe gelen bir kişi pompalı tüfekle yaralanırken olayı gerçekleştiren zanlı olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin ol

Kiracı kavgasında kan aktı!

Maltepe'de eski kiracı ile yeni kiracı arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada yeni kiracı ve misafirliğe gelen bir kişi pompalı tüfekle yaralanırken olayı gerçekleştiren zanlı olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olay Gülsuyu mahallesi Nöbet sokak 81 numarada meydana geldi. İddialara göre yeni kiracı Mehmet Karakuş ile eski kiracı Volkan Yarar arasında daha önceden de tartışmalar yaşanmıştı. Bu sabah eve gelen eski kiracı Yarar ile Karakuş arasında yine tartışma yaşandı.

Nedeni öğrenilemeyen tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada kiracı Mehmet Karakuş ile misafirliğe geldiği öğrenilen Necip Kocabey pompalı tüfekle bacağından yaralandı. Olayı gerçekleştiren Volkan Yarar ise geldiği otomobille olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak sağlık ekiplerinin gelmesi beklendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıyı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralıların pompalı tüfekle bacaklarından birer kurşun ile vurulduğu hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Polis kaçan zanlıyı ararken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler