Kılıçdaroğlu bakandan bilgi aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 238 işçinin hayatını kaybettiği Soma’daki kömür ocağında incelemelerde bulundu, yetkililerden kazayla ilgili bilgi aldı.Kılıçdaroğlu’nu maden sahasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Sağlık Bakanı M

Kılıçdaroğlu bakandan bilgi aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 238 işçinin hayatını kaybettiği Soma’daki kömür ocağında incelemelerde bulundu, yetkililerden kazayla ilgili bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu’nu maden sahasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu karşıladı. Bölgede beraberce inceleme yapan üç isim, daha sonra karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Bu sırada Bakan Yıldız’ın Kılıçdaroğlu’na bilgi verdiği görüldü. Kılıçdaroğlu’nun hayli üzgün olduğu görülürken, CHP lideri incelemeler sırasında bazı işçilerle de konuştu.

KOCAOĞLU VE İLÇE BAŞKANLARI DA SOMA’DA

Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Büyükşehir Belediyesi’nin ekipleriyle birlikte, beraberinde bazı ilçe belediye başkanlarından Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile birlikte bölgeye giderek, çalışmalara destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler