Kemal Süha Özer kaçırıldı

Terör örgütü PKK tarafından 10 Ağustos Pazartesi günü Hakkari'de kaçırılan gümrükçülerden birinin Gemlikli Kemal Süha Özer olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Hakkari'nin Üzümlü sınır kapısında görevli Gümrük Memuru Kemal Süha Özer ve diğer 9 gümrükç

Kemal Süha Özer kaçırıldı

Terör örgütü PKK tarafından 10 Ağustos Pazartesi günü Hakkari'de kaçırılan gümrükçülerden birinin Gemlikli Kemal Süha Özer olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Hakkari'nin Üzümlü sınır kapısında görevli Gümrük Memuru Kemal Süha Özer ve diğer 9 gümrükçüden o tarihten bu yana haber alınamıyor. Özer'in ailesi çocuklarından haber alamadıklarını söylediler. 12 gündür haber alınamayan çocuklarının hayatından endişe ettiklerini ifade eden acılı aile, en azından durumunun kendilerine bildirilmesini istediler. Ayrıca, kaçırılan gümrükçü Özer'in nişan hazırlıkları yaptığı da öğrenildi.

Kemal Süha Özer kaçırıldı

Kemal Süha Özer kaçırıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam