Kebap yiyen 11'kişi hastanelik oldu!

Gümüşhane’de bir lokantadan tandır kebabı yiyen 11 kişi, zehirlenme şüphesiyle hastanelere müracaat etti.    Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde faaliyet gösteren bir lokantadan “Tandır Kebabı” ve "Tandır Büryan" yediğini beyan eden 8 kişi mide bulantı

Kebap yiyen 11'kişi hastanelik oldu!
Gümüşhane’de bir lokantadan tandır kebabı yiyen 11 kişi, zehirlenme şüphesiyle hastanelere müracaat etti. 
 
Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde faaliyet gösteren bir lokantadan “Tandır Kebabı” ve "Tandır Büryan" yediğini beyan eden 8 kişi mide bulantısı, kusma, halsizlik ve baş ağrısı şikayetleriyle Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne, 2 kişi Bayburt Devlet Hastanesi'ne, 1 kişi de Kelkit Devlet Hastanesi'ne müracaat etti. Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne müracaat eden 8 vatandaştan 6’sı servise yatırılarak tedavi altına alınırken, 2’si de ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. Müracatçı sayısının fazla olması ve vatandaşların şikayetlerinin ardından hemen harekete geçen yetkililer bahse konu lokantadan numune alarak tahlil için Trabzon’a gönderdi.
 
Hastanede bulunan vatandaşların genel durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, tahlil sonuçlarına göre bağırsak enfeksiyonu mu yoksa zehirlenme mi olduğu ortaya çıkacak.
 
Konuyla ilgili adli soruşturma da başlatıldı.
 
20151210aw601098_01.jpg
 
20151210aw601098_02.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler