Kazaya uykuda yakalandı!

Yoldan çıkarak şarampole devrilen kamyonun o anları, araç kamerasına yansıdı. Şoförün, arka tarafındaki bölmede uyuyan şahıs ise feci kazaya uykuda yakalandı. Tayland’da, seyir halinde ilerleyen kamyonun şoförü, bir anda yoldan çıktığı anda aracın kontro

Kazaya uykuda yakalandı!

Yoldan çıkarak şarampole devrilen kamyonun o anları, araç kamerasına yansıdı. Şoförün, arka tarafındaki bölmede uyuyan şahıs ise feci kazaya uykuda yakalandı.

Tayland’da, seyir halinde ilerleyen kamyonun şoförü, bir anda yoldan çıktığı anda aracın kontrolünü kaybederek şarampole devrildi. Şoför ve kamyonun içinde bulunan bir kişi olaydan yaralı olarak kurtuldu. Feci kaza ise araç kamerasına yansıdı.

KAZA ANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Kamyonuyla anayolda ilerleyen şoför bilinmeyen bir nedenden dolayı yoldan çıktı. Şoför yoldan çıkan kamyonun kontrolünü sağlamaya çalışsa da başarılı olamadı. Kontrolden çıkan araç o anda şarampole devrildi. Şoförün arka kısmındaki bölmede uyuyan ve arkadaşı olduğu tahmin edilen şahıs ise kazaya uykuda yakalandı. Şoför ve arkadaşı kazadan yaralı olarak kurtuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler