Kazada ölen liseli gençler için sosyal medyada taziye mesajları

MUĞLA'da, kavşakta bir otomobille çarpışan motosikletten yola savrulup yaşamlarını yitiren, liseden yeni mezun 18 yaşındaki Oğuzhan Fehmi Kaya ile aynı yaştaki arkadaşı Gazi Karagöz'e sosyal medyadan taziye mesajları yağdı. Her ikisi de Lisans Yerleştirme

Kazada ölen liseli gençler için sosyal medyada taziye mesajları
MUĞLA'da, kavşakta bir otomobille çarpışan motosikletten yola savrulup yaşamlarını yitiren, liseden yeni mezun 18 yaşındaki Oğuzhan Fehmi Kaya ile aynı yaştaki arkadaşı Gazi Karagöz'e sosyal medyadan taziye mesajları yağdı. Her ikisi de Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) giren gençlerin, sonuçları merakla beklediği öğrenildi.
 
Kaza, dün saat 18.00 sıralarında, Menteşe çevreyolu üzeri Akkaya Kavşağı'nda meydana geldi. Ehliyetsiz Oğuzhan Fehmi Kaya'nın kullandığı 48 EA 267 plakalı motosikletle, 27 yaşındaki Sercan Barmak'ın kullandığı 48 YG 602 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Savrulan motosikletten yola düşen sürücü Kaya ile arkada oturan arkadaşı Gazi Karagöz, başlarındaki kaska rağmen kanlar içinde yerde kaldı. Otomobil sürücüsü Sercan Barmak, kazadan yara almadan kurtuldu. 
 
İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, Kaya ile Karagöz'ün kaza yerinde öldüğü belirlendi. Yapılan incelemenin ardından iki gencin cesedi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölüm haberi gençlerin yakınlarını yasa boğdu. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Barmak, polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Oğuzhan Fehmi Kaya'nın, ablasının eşi Azim Şahin'e ait motosikleti izinsiz olarak aldığı öğrenildi. Acı haberi alan gençlerin yakınları, hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi. 
 
Muğla Turgutreis Anadolu Lisesi'nden bu yıl başarıyla mezun olan iki gencin LYS'ye girdikleri ve merakla sonuçlarını bekledikleri öğrenildi. Oğuzhan Fehmi Kaya'nın cenazesinin Kıran Mahallesi'nde, Gazi Karagöz'ün cenazesinin ise Yeşilyurt Mahallesi'nde öğlende kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi. 
 
SOSYAL MEDYADA TAZİYE MESAJLARI
 
Öte yandan; iki gencin sosyal paylaşım sitesi facebook'taki sayfalarını, arkadaşları ve sevenleri taziye mesajlarıyla doldurdu: Gazi Karagöz'ün facebook'taki sayfasında şu paylaşımlar yer aldı:
 
'Mavi boncuğum, kıvırcık marulum, benim her şeyim, bir tanecik kuzenim, erken yaşta bizi bıraktın gittin. Daha üniversite sınavına bile yeni girmiştin. Hayata yeni başlıyordun beklenmedik bir anda kaybettik seni her zaman kalbimizdesin çok seviyoruz seni güzel gözlüm', 'Mekanın cennet olsun güzel yürekli kardeşim. Biz sağlam olduğumuz sürece seni unutmayacağız, unutturmayacağız', 'Gazi olmadı aslanım bu böyle', 'Mekanın cennet olsun, Rabbim ailene sabır versin', 'Çok erken be kardeşim çok erken, nur içinde yat mekanın cennet olsun' ve 'Canımdan bir parca gitti.'
 
Oğuzhan Fehmi Kaya'nın facebook'taki sayfasında da 'Kardeşim bizim hayallerimiz vardı. Hani her şeyi beraber yapacaktık. Anca beraber, kanca beraberdi. Sen benim ruh ikizim, ben senin ruh ikizindim. Herkes ayrılırdı, biz ayrılmazdık. Herkes küserdi, biz küsmezdik. Hani her aklımıza geleni yapardık neden kardeşim neden neden bensiz yaptın neden? Şimdi ben kime kardeşim diyeceğim, kiminle uğraşacağım. Sen benim kalbimin bir köşesinde olacaksın. Allah'ım mekanını cennet eylesin. Her zaman yanımızda olacaksın', 'Bir tanecik ağabeyim. Sen bizi köyde yalnız bıraktın' yazıları dikkat çeken paylaşımlar arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam