Kaymakam Fırat Kız Meslek Lisesini Ziyaret Etti

Şanlıurfa Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ilçe merkezinde bulunan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Kaymakam Fırat, Akçakale Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdüründen okulun son durumu ile ilgili bilgi aldı. Akç

Kaymakam Fırat Kız Meslek Lisesini Ziyaret Etti

Şanlıurfa Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ilçe merkezinde bulunan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Kaymakam Fırat, Akçakale Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdüründen okulun son durumu ile ilgili bilgi aldı. Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ilçe merkezinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, öğretmenlerle toplantı yaptı. Kaymakam Fırat, "Dönem başında belirlediğimiz hedef doğrultusunda okullarımıza yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlere devam ediyoruz. Özellikle kız çocukların okutulması konusunda hassasiyetle duruyoruz. Akçakale'deki eğitim kalitesini yükseltmek için elimizden gelen her türlü imkanları seferber etmeye devam edeceğiz" dedi.

Kız öğrencilerle de sohbet eden Kaymakam Fırat, bir istekleri olup olmadığını sordu. Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan pansiyon ve yemekhaneyi denetleyen Fırat, öğretmen ve öğrencilerin isteklerini not alarak isteklerin bir an önce yerine getirilmesi için ilçe milli eğitim müdürüne talimat verdi.

Kaymakam Fırat Kız Meslek Lisesini Ziyaret Etti

Kaymakam Fırat Kız Meslek Lisesini Ziyaret Etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam