Kayıp nasıl bulundu?

 Erzurum’un Karaçoban ilçesinde dün kaybolan işitme ve konuşma engelli 6 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu.  Alınan bilgiye göre, Karaçoban’da işitme ve konuşma engelli Rohat Gül (6), dün kayboldu. Çocuklarından haber alamayan aile durumu güvenlik güçlerin

Kayıp nasıl bulundu?

 Erzurum’un Karaçoban ilçesinde dün kaybolan işitme ve konuşma engelli 6 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu. 
Alınan bilgiye göre, Karaçoban’da işitme ve konuşma engelli Rohat Gül (6), dün kayboldu. Çocuklarından haber alamayan aile durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Bunun üzerine çocuğun bulunması için Erzurum’dan bölgeye AFAD'dan 2 araç, 10 arama kurtarma teknisyeni ve 1 arama kurtarma köpeğinden oluşan ekip sevk edildi. Çocuğun Gündüzköyü Mahallesi arazisinde kaybolduğu ihbarı üzerine vatandaşlar ve askerlerin de destek verdiği arama çalışmaları gece boyu sürdü. Bugün devam eden çalışmalarda, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kayıp çocuğun cansız bedenine evinin yaklaşık 5 kilo metre uzağında rastlandı. Cesedi gören Gül ailesi sinir krizi geçirdi. Ceset otopsi için Karaçoban İlçe Hastanesi morguna götürüldü. 
Jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikat başlatırken, olayın cinayet olma ihtimali üzerinde duruluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam