Kaybolan çocukla ilgili FLAŞ gelişme

Van'ın İpekyolu İlçesi'nde dün saat 16.00'da kaybolan 9 yaşındaki Emre Aşan, 16 saat süren aramaların ardından bulundu. Geceyi bir vatandaşın evinde geçiren Emre, sabah saatlerinde amcasına ait dükkana getirildi.İpekyolu İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bul

Kaybolan çocukla ilgili FLAŞ gelişme

Van'ın İpekyolu İlçesi'nde dün saat 16.00'da kaybolan 9 yaşındaki Emre Aşan, 16 saat süren aramaların ardından bulundu. Geceyi bir vatandaşın evinde geçiren Emre, sabah saatlerinde amcasına ait dükkana getirildi.

İpekyolu İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Kevenli TOKİ konutlarında yaşayan 3'üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Emre Aşan, okul çıkışında evine döndü. Tuhafiye mağazası işleten babası Sıraç Aşan, dışarı çıkmak isteyen oğluna 'dersini çalış' diyerek izin vermedi.

Bunun üzerine Emre, saat 16.00 sıralarında yaklaşık 5 kilometre uzaktaki Hacıbekir Mahallesi'nde yaşayan amcasının evine gitmek üzere kimseye haber vermeden evden ayrıldı. Geç saatlere kadar dönmeyince telaşlanan aile durumu polise ve AFAD ekiplerine haber verildi. Mahalle sakinleri, polis ve AFAD ekiplerinden oluşan yaklaşak 100 kişi, aramalar için eğitimli polis köpeği 'Naz' ve el fenerleri yardımıyla saat 03.00'e kadar arama çalışmaları yaptı. Tüm aramalara rağmen kayıp çocuk bulunamayınca çalışmalara ara verildi.

Sabah yeniden arama çalışmaları için hazırlıklar yapılırken Emre'den iyi haber geldi. Babasına tepki için evinden ayrılıp Hacıbekir Mahallesi'ndeki amcası Daştan Aşan'ı evine gitmeye çalışan Emre Aşan'ın yolunu kaybettiği, bu sarada da bir kişiyle karşılaştığı ve geceyi bu kişinin evinde geçirdiği belirtildi.

Emre Aşan, sabah saat 08.00'de adı bilinmeyen kişi tarafından amcasına ait bakkalın önüne getirilerek bırakıldı. Sabah dükkanı açmaya gelen amca Daştan Aşan'ın eşi, Emre ile karşılaştı. Bunun üzerine de polis ve arama ekiplerine haber verildi.

Kaybolan oğluna yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşayan 4 çocuk babası Sıraç Aşan, gece boyunca arama çalışması yapan ekiplere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam