Kavgayı ayırmak isterken...

Batman’da misket yüzünden çıkan kavgada araya girip gençleri ayırmaya çalışan bir kişi, ayağına isabet alan tüfek saçmaları nedeniyle yaralandı. Alınan bilgiye göre olay, bir hafta önce Batman merkeze bağlı İkiztepe köyünde meydana geldi. İddiaya göre, ok

Kavgayı ayırmak isterken...
Batman’da misket yüzünden çıkan kavgada araya girip gençleri ayırmaya çalışan bir kişi, ayağına isabet alan tüfek saçmaları nedeniyle yaralandı.
 
Alınan bilgiye göre olay, bir hafta önce Batman merkeze bağlı İkiztepe köyünde meydana geldi. İddiaya göre, okul bahçesinde misket oyunu yüzünden iki genç arasında sözlü başlayan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgayı gören Z.K., araya girerek kavgayı ayırma çalıştı. Kavga esnasında kimliği öğrenilemeyen ve elinde pompalı tüfek bulunan şahıs elindeki tüfeği ateşledi. Tüfekten çıkan saçmalar Z.K.’nın ayağına isabet etti. Ayağından yaralanan Z.K., kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
 
"BEN SADECE AYIRMAK İSTEDİM"
 
Okul bahçesine yürüdüğünü ve bir gürültü sesi duyduğunu ifade eden Z.K., "İki kişi kavga ediyordu, bende araya girerek onları ayırdım olay kapandı. Bir süre sonra okulun bahçesine bir araba girdi. Araçtan inen şahısların elinde satır, sopa, tüfek ve kılıç gibi bir şey vardı. Bir baktım kavga yine başladı. Ayırayım derken tüfekle bende yaralandım" dedi.
 
"EŞİMİ BU HALE GETİRENLERDEN ŞİKAYETÇİYİM"
 
Eşini tüfekle vurup daha sonra serbest bırakılan şahıstan şikayetçi olduklarını kaydeden Z.K.’nın eşi E.K., "Eşimi bu hale sokan her kimse ondan şikayetçiyim. Kim hakkımı arayacak kim bana bakacak. Eşim sakat kalırsa ben ne yapacağım. Şikayetçiyim sonuna kadar da hakkımı arayacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam