Kastamonu’da Hentbol Fabrikası Projesi Devam Ediyor

Kastamonu Belediyesi'nin öncülüğünde hayata geçirilen Kastamonu Hentbol Fabrikası Projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Hentbolda alt yapının sağlanması ve hentbol sporunu çocuklara sevdirmek adına yapılan projenin startı yaklaşık 8 ay önce Atatürk Spor Salo

Kastamonu’da Hentbol Fabrikası Projesi Devam Ediyor

Kastamonu Belediyesi'nin öncülüğünde hayata geçirilen Kastamonu Hentbol Fabrikası Projesi, tüm hızıyla devam ediyor.

Hentbolda alt yapının sağlanması ve hentbol sporunu çocuklara sevdirmek adına yapılan projenin startı yaklaşık 8 ay önce Atatürk Spor Salonu'nda 3 bin 170 öğrenci katılımı ile verilmişti. Bu öğrenciler arasından taranan bin 440'ı alt yapı için seçildi. İlkokul 3'üncü ve 4'üncü sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin dahil edildiği proje, şuan itibari ile Kastamonu genelindeki bir çok okulda devam ediyor. Projenin start alması ile beraber büyük ilgi gören hentbol fabrikası geleceğe ise umut ışığı yakıyor. Diğer taraftan Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüdaver Eski ve yönetim kurulunda bulunan Mehmet Sirkecioğlu, Nihal Kömeç Çetin, Ömer Bülbül, Maruf Üster ve Cem Çelik yoğun işlerinin yanı sıra projeyle yakından ilgileniyor.

KASTAMONU, HENTBOLU SEVDİ

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Osman Kalyoncu ve Yardımcı Antrenör Cengiz Kesici'nin organizesinde farklı okullarda devam eden çalışmalarda öğrenciler, hentbol sporunun yanı sıra hayatla ilgili deneyimler de öğreniyor. Farklı okullarda haftanın her günü devam eden antrenmanlar Candaroğulları, Darende, Gazi Paşa, Mehmet Akif Ersoy, Orhan Şaik Gökyay, Kuzeykent, Vali Aydın Arslan, İsfendiyar, Reşit Çubukçu ile Cumhuriyet ilk ve ortaokullarında devam ediyor.

"KASTAMONU BELEDİYESİ OLARAK SPORTİF FAALİYETLERE DEVAM EDECEĞİZ"

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olarak gönülleri fetheden Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu için sporun çok önemli ve gerekli olduğunu aynı zamanda bu yönde çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Tahsin Babaş, sporun her dalına ayrı ayrı önem verdiklerini belirterek, "Sporda bir adım atacaksak çocuklarımızla atacağız" dedi.

Babaş, "Çocuklarımızı ailesine ve geleceğe saygılı yetiştirdiğimiz zaman bunu yapmış olacağız. Ben bu konuda yaptığımız çalışmalardan dolayı desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Kastamonu Belediyesi olarak sportif faaliyetlere devam edeceğiz. Hentbol fabrika projemizde yer alan çocuklarımızdan birçoğu gelecekte bizleri ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bu da bizim gurur kaynağımız olacaktır" dedi.

OKULLARA KALE DİREĞİ YARDIMI

Hentbol Fabrikası Projesi ile hentbol sporunun geleceğine yön çizen Kastamonu Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy, Candaroğulları, Ceritoğlu, Şehit Burak Kapucu, Yıldırım Beyazıt, Darende, Cumhuriyet Behçet Necatigil, Reşit Çubukçu ve İsfendiyarbey ilk ve ortaokullarına kale direği temin etti. Diğer okullarda da sportif faaliyet malzeme desteklerine devam eden belediye, çocuklara sporu aşılama yolunda emin adımlar atıyor.

Kastamonu’da Hentbol Fabrikası Projesi Devam Ediyor

Kastamonu’da Hentbol Fabrikası Projesi Devam Ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam