Karnesini göremeden kansere yenildi

Bir süredir beynindeki tümör nedeniyle tedavi gören ortaokul öğrencisi Sıla Karadeniz'in okulların kapanmasına üç kala hayatını kaybetmesi büyük üzüntü yarattı. Durugöl Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Sıla Karadeniz, beynindeki tümör nedeniyle bir süre Ankar

Karnesini göremeden kansere yenildi
Bir süredir beynindeki tümör nedeniyle tedavi gören ortaokul öğrencisi Sıla Karadeniz'in okulların kapanmasına üç kala hayatını kaybetmesi büyük üzüntü yarattı.
 
Durugöl Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Sıla Karadeniz, beynindeki tümör nedeniyle bir süre Ankara'da özel bir hastanede tedavi gördükten sonra Samsun'daki başka bir özel hastaneye sevk edildi. Tedaviye yanıt vermeyen Sıla, burada hayatını kaybetti.
 
Cenazesi Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki evlerine getirilen Sıla için burada helallik alındı. Cenaze namazı evlerinin bahçesinde kılınan Sıla Karadeniz'in tabutu annesi Işıl ile babası Serkan Karadeniz'in de aralarında bulunduğu yakınları ve arkadaşları tarafından taşındı.
 
Perşembe ilçesine bağlı Efirli Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedilen Sıla için gözyaşı döken ailesi ve arkadaşları, okulların kapanmasına 3 kala hayatını kaybeden küçük kızın karnesini göremediği için duydukları üzüntüyü dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler