Karısının telefonunda o mesajı görünce...

Adana'da eşinin sevgilisi dönerci Fevzi Er'i (48) bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Mustafa Kılınç (33) ağırlaştırılmış müebbet hapis, eşi Yeliz Kılınç (30) 20 yıl hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı. Sevgilisine ait telefonundan atılan "Mustaf

Karısının telefonunda o mesajı görünce...
Adana'da eşinin sevgilisi dönerci Fevzi Er'i (48) bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Mustafa Kılınç (33) ağırlaştırılmış müebbet hapis, eşi Yeliz Kılınç (30) 20 yıl hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı. Sevgilisine ait telefonundan atılan "Mustafa beni öldürecek, hemen gel beni al" mesajıyla ölüme çağrıldığı belirlenen dönercinin cep telefonunda sevgilisiyle cinsel ilişki sırasında çekilmiş görüntüler ortaya çıktı.
 
Yeşilyurt Mahallesi'nde 5 Haziran'da market işletmecisi Mustafa Kılınç, eşi Yeliz'in sevgilisi Fevzi Er'i bıçaklayarak öldürdü. Kılınç tutuklanırken eşi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Savcının hazırladığı iddianamede, Er'in, sevgilisi Yeliz'in cep telefonundan atılan "Ben eşyalarımı topluyorum, Mustafa beni öldürecek hemen gel beni al" mesajıyla ölüme çağrıldığı belirtildi. Er'in cep telefonunda ise Yeliz Kılınç'ın gönderdiği aşk mesajları ve cinsel ilişki görüntüleri ve fotoğraflar olduğu belirtildi.
 
'AŞKIM MESAJINI YAKALADIM'
 
Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'tasarlayarak adam öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Mustafa Kılınç ve 20 yıl hapsi istenen eşi Yeliz Kılınç'ın yargılanmasına başladı. Öldürdüğü Fevzi Er'i 5-6 yıldır tanıdığını ve evlerine gelip gittiğini söyleyen Kılınç, "Olaydan önce eşimin Fevzi'ye gönderdiği 'Aşkım' yazılı mesajı gördüm. Eşim, kendisini tehdit ettiği için mesajı gönderdiğini söyledi. Fevzi'yi arayıp bizi rahatsız etmemesini istedim. Bana 'Sen kocalık görevini yapamıyorsun, işsiz güçsüzsün' diyerek küfürler etti. O gün eve gelip, küfür edip çocuğumu öldüreceğini söyleyince dayanamayıp kapıyı açtım. Copla kafama vurdu. Diğer elinde bıçak vardı. Gitmesi için bıçağımı salladım. Boğuşurken merdivenlerden yuvarlandık, yerde kan izleri gördüm. Eve doğru kaçarken ayağımdan tutup kendine doğru çekti. Bu sırada koluma bıçakla vurdu. Kendimi kurtarıp eve girdim. Kesinlikle Fevzi'ye mesaj atmadım. Öldürmek istemedim. Ailemin dağılmasını istemiyordum" dedi.
 
"BİRLİKTE KAÇACAKTIK"
 
Yeliz Kılınç ise, öldürülen Er ile birbirlerini sevdiklerini, kendi eşlerini sevmediklerini ve kaçmayı planladıklarını anlattı. Kılınç, "Bavulumu hazırlarken Fevzi'ye mesaj çekerek gelip beni almasını Mustafa'nın beni öldürmesinden korktuğumu söyledim. O sırada eşim beni aradı, işte olmadığını dolaştığını söyleyince şüphelendim. Fevzi'yi arayıp gelmemesini söyledim. O da 'Mustafa gelse ne olacak' dedi. Fevzi geldi Mustafa'ya 'Seni ve çocuğunu öldüreceğim' diye bağırdı. Fevzi'ye gitmesi için yalvardım. Kapıyı açan Mustafa'nın omuzuna copla vurdu. Ondan sonra hiç bir şey hatırlamıyorum. Bu olay olmasaydı Fevzi ile kaçacaktık" diye konuştu.
 
"ANNEN İLE FEVZİ AMCANI ÖLDÜREYİM Mİ?"
 
Duruşmada tanık olarak dinlenen sanığın 9 yaşındaki oğlu Y.K. "Korkumdan odamdan çıkmadım. Fevzi amca 'Mustafa aç kapıyı seni öldüreceğim' diye bağırıyordu. Bu olaydan önce babam bana, 'sen zaten durumu biliyormuşsun, annen ile Fevzi amcanı öldüreyim mi?' dedi. Ben onları arkadaş sanıyordum. Ben de babama, 'Annemi affet, Fevzi amcaya ne yaparsan yap' dedim" diye ifade verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam