Karısını öldürdü müebbet yedi

 Eşini av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar İhsan B. (38), Hünkar İsmail İ. (19) ile maktul yakınları ve avukatlar katıldı.  Duruşmada eş

Karısını öldürdü müebbet yedi
 Eşini av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
 
Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar İhsan B. (38), Hünkar İsmail İ. (19) ile maktul yakınları ve avukatlar katıldı. 
 
Duruşmada eşi Dilek B'yi (34) tüfekle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık İhsan B. savunmasında, suçlamaları reddederek sakat olan ve parmaklarını hissetmediği eliyle, tüfeği eşinin kucağından almak isterken olayın kazaen meydana geldiğini öne sürdü.
 
Tanık ifadelerini kabul etmeyen sanık ''Eşimi öldürmem için hiçbir sebep yoktur. Beni suçlayan sanık ve tanık ifadeleri de çelişkilidir. Pişmanım, eşimi seviyordum'' dedi.
 
Mahkeme heyeti, sanık İhsan B'yi "yakın akrabayı öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı.
 
Heyet ayrıca önce 2 yıl hapis cezasına hükmettiği sanık Hünkar İsmail İ'nin tutuklu kaldığı süreyi göz önünde bulundurarak tahliyesine, diğer sanık Yunus G.'nin (22) ise beraatına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler