Karı koca Karadeniz'de boğularak öldü

Kocaeli'nin Kandıra ilçesine bağlı Kumcağız Sahili'nde denize giren Mesut Say ile eşi Selda Say rip akıntısına kapılarak boğuldu.Olay, akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Sakarya'dan Kandıra'nın Kumcağız Sahili'ne gelen 36 yaşındaki Mesut Say ile

Karı koca Karadeniz'de boğularak öldü

Kocaeli'nin Kandıra ilçesine bağlı Kumcağız Sahili'nde denize giren Mesut Say ile eşi Selda Say rip akıntısına kapılarak boğuldu.

Olay, akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Sakarya'dan Kandıra'nın Kumcağız Sahili'ne gelen 36 yaşındaki Mesut Say ile 32 yaşındaki eşi Selda Say, akşam saatlerinde Karadeniz'de yüzmeye başladı. Karadeniz'de daha çok görülen rip akıntısına yakalandıkları sanılan karı koca yüzerlerken bir anda çırpınarak gözden kayboldu. Onları gören diğer vatandaşlar yardımlarına koşarken bir süre sonra da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su Kazalarını Engelleme Merkezi ekipleri de yardıma gitti.

Ekipler karı kocayı bir süre sonra sudan çıkardı. Gerekli müdahaleler sahilde yapıldıktan sonra Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve su yuttukları anlaşılan Selda ve Mesut Say çifti kurtarılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler