Kardak'ta hareketli anlar

Bodrum'a bağlı Gümüşlük Mahallesi açıklarındaki Kardak kayalıkları kıyısında, avlandığı sanılan Yunan balıkçılar, patlayıcı kullandı. Bir süre bölgede duran Yunan balıkçılar ardından kendi karasularına döndü.Yunan balıkçı teknesi, Yunanistan'ın Leros Adas

Kardak'ta hareketli anlar

Bodrum'a bağlı Gümüşlük Mahallesi açıklarındaki Kardak kayalıkları kıyısında, avlandığı sanılan Yunan balıkçılar, patlayıcı kullandı. Bir süre bölgede duran Yunan balıkçılar ardından kendi karasularına döndü.

Yunan balıkçı teknesi, Yunanistan'ın Leros Adası'ndan saat 15.00 sıralarında Gümüşlük'e 4.5 mil uzaklıktaki Kardak kayalıklarına geldi. Tekneden inen bir balıkçı, saat 16.20 sıralarında kayalıklara çıktı. Yunan balıkçı teknesinin 30 metre mesafeye açılmasının ardından kayalıkların kıyısında ve suda patlama meydana gelirken su metrelerce yukarı yükseldi.

Patlamının sesi, Bodrum kıyılarından da duyuldu. Ardından balıkçı teknesi kayalıklara yanaştı. Yaklaşık 30 dakika sonra Yunan balıkçılar, kendi karasularına geri döndü. O anlar DHA muhabiri tarafından görüntülendi.

Öte yandan ihbar üzerine Türk Sahil Güvenlik ekipleri bölgede devriye gezip, konuşlu olduğu limana geri döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler