Karbonattan yararlanabileceğiniz 8 farklı alan

Karbonatla hazırlayabileceğiniz 8 farklı karışımla saç fırçalarını, küçük mutfak aletlerini temizleyebilir hatta pedikür suyuna katarak ayaklarınızın yumuşamasını bile sağlayabilirsiniz.Buzdolabınızı da temizler: 2 litre suyun içine 4 yemek kaşığı sirke,

Karbonattan yararlanabileceğiniz 8 farklı alan

Karbonatla hazırlayabileceğiniz 8 farklı karışımla saç fırçalarını, küçük mutfak aletlerini temizleyebilir hatta pedikür suyuna katarak ayaklarınızın yumuşamasını bile sağlayabilirsiniz.

14309774050.13952900.jpg

Buzdolabınızı da temizler: 2 litre suyun içine 4 yemek kaşığı sirke, 2 yemek kaşığı karbonat atın ve nemli bir bezle dolabınızı silin. Buzdolabınız tertemiz olacak.

Kesme tahtasını dezenfekte eder: Kesme tahtasını biraz ıslatın. Üzerine 1 yemek kaşığı karbonat dökün ve süngerle ovun. Kesme tahtanız tertemiz ve dezenfekte olsun...

Meyve ve sebzeleri temizlemede yardımcı olur: Meyve ve sebzelerinizi yıkarken karbonat kullanarak daha kolay bir temizleme sağlayabilirsiniz.

14309774230.49242800.jpg

Pedikürün başrol oyuncusudur: Pedikür için hazırladığınız suya 2 yemek kaşığı karbonat koyarak ayağınızın yumuşamasını sağlayın.

Temizlik eldivenlerinin olmazsa olmazıdır: Temizlikte kullandığınız eldivenlerinizin içine bir çimdik karbonat atın. Bu, kötü kokuların giderilmesini ve eldiveninizi daha kolay giymenizi sağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam