Karayolları çalışanları iftarda buluştu

Türk-iş’e bağlı Yol-İş Sendikası Trabzon 1'nolu Şube Başkanlığı ve Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar organizasyonu düzenlendi.

Karayolları çalışanları iftarda buluştu

Türk-iş’e bağlı Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanlığı ve Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 400'den fazla çalışan bir araya geldi.

Karayolları 10.Bölge Müdürü Mehmet Aşık ve Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi, Yol-İş Sendikası Trabzon 1 no.lu Şube Başkanı Gökhan Gedikli'nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeği öncesi davetlilere bir konuşma yapan Gökhan Gedikli "Pençe-Kilit  Operasyonunda  şu anda  Türkiye Cumhuriyetimizi  savunan, iç ve dış düşmanlarımıza karşı mücadele veren bütün güvenlik güçlerimize, askerimize Allah güç ve kuvvet versin. Vatanımız için canını ortaya koyan bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine ve Türk Milletimize başsağlığı diliyorum. İş kazasında vefat eden  bütün arkadaşlarımıza, çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. İftar yemeğinden sonra Tabakhane Camiinde kaza belaya karşı, iş kazalarında vefat eden bütün emekçi kardeşlerimiz ve Vatanımız için Şehit olan Askerimiz, Polislerimiz ve bütün güvenlik görevlilerimiz için Yasin ve Mevlidi şerif okutulacaktır. Bütün arkadaşlarımıza kazasız belasız çalışmalar diliyorum” dedi.

Karayolları 10.Bölge Müdürü Mehmet Aşık, çalışma arkadaşlarına hitaben yaptığı konuşmada: “Hepimiz bir bütün olarak Karayolları ailesiyiz. Bütün çalışma arkadaşlarımızın Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Hiçbirimizin ayağına taş değmesin, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

Karayolları çalışanları iftarda buluştu

Karayolları çalışanları iftarda buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam