Karaoğlan Trabzon’da anıldı

2006 yılında hayatını kaybeden Eski başbakanlardan Bülent Ecevit ölümünün 8. Yılında Trabzon’da anıldı.DSP Trabzon İl Teşkilatı, meydan Parkında Karaoğlan, stantı açarak, hayatıyla ilgili detayları anlatıyorlar. Güvercin rozetleri hediye edilen stantta DS

Karaoğlan Trabzon’da anıldı

2006 yılında hayatını kaybeden Eski başbakanlardan Bülent Ecevit ölümünün 8. Yılında Trabzon’da anıldı.

DSP Trabzon İl Teşkilatı, meydan Parkında Karaoğlan, stantı açarak, hayatıyla ilgili detayları anlatıyorlar. Güvercin rozetleri hediye edilen stantta DSP Trabzon il Başkanı Hadiye Solmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi;

10585467_835646509863164_681129553_n.jpg“2006 yılında ebediyete uğurladığımızdan bu yana tam 8 yıl geçmiştir.

Dürüst siyasetçi denildiği zaman ilk akla Karaoğlan geliyor. Onun o duygu yüklü gözlerinde çevresine yaydığı tevazu, incelik, zarafet, sevgi, saygı, zihinlerde tazeleniyor ve insanların insanların yüzünde tatlı bir tebessüm beliriyor. Bu tebessümün diğer sebebi hayatını vatanına ve milletine adamış olmasıyla ilgilidir. Hangi görüşten oluşa olsun Türk Milleti onu hasretle, saygıyla ve minnetle anıyor.

Türkiye ona ulusal milliyetçiliğin tanımını farklı bir açıdan yapmasıyla ve bütünlükçü anlayışıyla daha da hayran olmuştu. Konu ile ilgili yazdığı şiir kitabına “el ele büyüttük bu sevgiyi” adını koyması çok manidardır.

Onun halka emekçiye ve köklüye verdiği değeri zulme karşı dimdik oluşunu insanlığından ve dürüstlüğünde hiçbir şekilde taviz vermemesini örnek almalı ve hayatımıza yansıtmalıyız.

Bu vesile ile merhum Bülent Ecevit’i büyük bir hasret ile saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Ruhu şad olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam