Karadeniz'de silahlı soygun!

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde kurusıkı tabanca ve bıçakla bir akaryakıt istasyonunu soyan iki zanlı yakalandı.    Alınan bilgiye göre, ellerinde tabanca ve bıçak bulunan 2 kişi, gece saatlerinde Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bir akaryakıt istasyon

Karadeniz'de silahlı soygun!
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde kurusıkı tabanca ve bıçakla bir akaryakıt istasyonunu soyan iki zanlı yakalandı. 
 
Alınan bilgiye göre, ellerinde tabanca ve bıçak bulunan 2 kişi, gece saatlerinde Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bir akaryakıt istasyonuna geldi. İstasyonun müdüriyet kısmında Ahmet B.'yi tehdit eden zanlılar, çekmeceden 21 bin lirayı alarak kaçtı.
 
Yüzlerini kadın çorabı ve kapüşonla kapatan zanlılar, kaçtıkları sırada akaryakıt istasyonunda çaldıkları paranın 9 bin lirasını düşürdü. İstasyon görevlisi Ahmet B. zanlıların olay yerinden ayrılmasının ardından durumu güvenlik güçlerine haber verdi.
 
Güvenlik kameraları ile parmak izinden zanlıların kimliğini tespit eden Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, Osman E. (25) ve Kerem K'yi (19) Tekkeköy'de gözaltına aldı.
 
Yapılan aramada, çalınan parayla birlikte bir kurusıkı tabanca, sustalı tabir edilen bıçak ve bir kadın çorabı ele geçirildi. Çalınan para ise akaryakıt yetkililerine teslim edildi.
 
Osman E'nin akaryakıt çalışanlarından olduğu ve o gün çalışmaya gitmediği, polisin bu ayrıntı üzerinde yoğunlaşarak güvenlik kameralarından zanlıyı tespit ettiği öğrenildi. Zanlıların ilk ifadelerinde, "parasız kaldıkları ve bu nedenle böyle bir plan yaptıklarını" söylediği belirtildi.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam