Karadeniz takımında istifa!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, Kulüp Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, kulüpteki bütün görevlerinden istifa ettiğini bildirdi.Türkmen, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in "Tahsin Türkmen'i görevden aldım" açıklamasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.Kend

Karadeniz takımında istifa!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, Kulüp Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, kulüpteki bütün görevlerinden istifa ettiğini bildirdi.

Türkmen, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in "Tahsin Türkmen'i görevden aldım" açıklamasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kendisinin Başkan Türkmen'in açıklamaları öncesinde istifa dilekçesini kulübe gönderdiğini ifade eden Tahsin Türkmen, şöyle konuştu:

"Sayın Kulüp Başkanımız Nedim Türkmen kamuoyuna 'Tahsin Türkmen'i görevden aldım' gibi açıklamalarda bulundu. Bu gerçeği yansıtmıyor. Çünkü Sayın Başkanın beni görevden alma yetkisi olmadığı gibi zaten ben açıklama yapılmadan önce istifa dilekçemi kulübe göndermiştim. O anlamda Sayın Başkan kamuoyunu yanlış yönlendiriyor. Ben kendi inisiyatifim ile kulüpteki bütün görevlerimden istifa ettim."

Türkmen, takımın kötü gidişatından tek sorumlu olarak kendisinin gösterilmesinin doğru bir yaklaşım tarzı olmadığını belirterek şunları kaydetti:

"Ben bu kulüpte beş yıl görev yaptım. Yaptığım transferler ortada. Bu sene ilk kez Orduspor oyuncu satarak para kazandı. Bu transferleri kim yaptı acaba? Geçen sezon 5 milyon liraya kurduğumuz takım ligde 71 puan topladı ama maalesef Süper Lig'e çıkamadık. Bu sezon da iyi takım kurduk. Ancak oyunculara parasını ben ödeyecek değilim. İlk dokuz haftada yapılan teknik direktör değişikliklerine de benim müdahalem olmadı. Oyuncuları kadro dışı bırakan ve devamında affeden yine ben değilim. Hepsi Sayın Başkan tarafından alınan kararlardır. Onun için beni sorumlu göstermek gerçeklerle bağdaşmaz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler