Kapanan yolu kayak pistine çevirdiler!

Rize’de buzlanma nedeni ile trafiğe kapatılan yol, gençler tarafından adeta kayak pistine dönüştürüldü.    Rize’de etkili olan soğuk hava ve kar yağışı hayata güçleştirirken tüm olumsuzluklara rağmen kar ve soğuğu eğlenmek için fırsata dönüştürenler de va

Kapanan yolu kayak pistine çevirdiler!
Rize’de buzlanma nedeni ile trafiğe kapatılan yol, gençler tarafından adeta kayak pistine dönüştürüldü. 
 
Rize’de etkili olan soğuk hava ve kar yağışı hayata güçleştirirken tüm olumsuzluklara rağmen kar ve soğuğu eğlenmek için fırsata dönüştürenler de vardı. Rize’de Atatürk Caddesi’ni Kültür Merkezi Kavşağına bağlayan dik yol buzlanma nedeni ile Rize Belediyesi tarafından trafiğe kapatıldı.
 
Yola giriş olmasın diye de iş makineleri ile yolun giriş ve çıkışı kar kütleleri ile kapatıldı. Araç girişine kapatılan yol gençlerin kayak yapması için bulunmaz bir yer haline dönüşmüş oldu. Onlarca genç kızakları ve buldukları naylonlar ile yolda kayarak gönüllerince eğlendiler. Gençler eğlenirken zaman zaman küçük kazalarda oldu, hızlı kayıp yolun bitiminde bulunan kar kütlesini açıp yayaların üzerine uçanlarda.
 
Gençlerin geç saatlere kadar süren eğlencesi ilginç görüntüler oluşturdu. Gençler, “Belediyenin yolu ulaşıma kapatması çok güzel oldu. Burada çok eğleniyoruz. Sağ olsunlar. Kepçe operatörleri tam kaymaya uygun bir parkur oluşturmuşlar. İşleri rast gitsin. Çarptığımız kişilerden de özür dileriz” dediler.
 
20160102aw621449_01.jpg
 
20160102aw621449_02.jpg
 
20160102aw621449_03.jpg
 
20160102aw621449_04.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler