Kanlı elbiseleri eşine yıkatmış

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde yaklaşık 1 aydır kayıp olan ve önceki gün bir çoban tarafından bıçaklanmış ve boğulmuş halde cesedi bulunan İbrahim Yerli'nin (18) katil zanlısı şoför Ömer D. ile eşi Merve D.'nin soruşturması sürüyor Çapraz sorguda Ömer D.

Kanlı elbiseleri eşine yıkatmış
Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde yaklaşık 1 aydır kayıp olan ve önceki gün bir çoban tarafından bıçaklanmış ve boğulmuş halde cesedi bulunan İbrahim Yerli'nin (18) katil zanlısı şoför Ömer D. ile eşi Merve D.'nin soruşturması sürüyor
 
Çapraz sorguda Ömer D. suçlamayı reddederken, Merve D.'nin "Ömer o gece eve geldi. ‘İbrahim'i bıçakladık' dedi. Sonra kanlı elbiselerini bana yıkattı. Elindeki telefonu da sobaya attı. Zorlamama rağmen bana bir şey söylemedi" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.
 
Ömer D.'nin ise "Cesedin bulunduğu bölgede oturduk, eğlendik. Daha sonra İbrahim'in bazı arkadaşları geldi. Ben onu onlarla bırakarak, oradan ayrıldım. Ben öldürmedim. Telefonu da bana kendisi vermişti" dediği ifade edildi.
 
Önceki gün bulunan cesedin, ilçenin tanınmış işadamlarından Yılmaz Yerli'nin 28 Ocak'ta kaybolan oğlu İbrahim Yerli'ye ait olduğu belirlenmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler