Kamyon otomobili biçti

Konya’nın Hadim ilçesinde, kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.Kaza, Hadim-Konya karayolunun 22’inci kilometresinde meydana geldi. Mustafa Erdoğan (62) idaresindeki 42 HU 043 plakalı otomobil, Ali Aysabar’ın kullandığı 3

Kamyon otomobili biçti

Konya’nın Hadim ilçesinde, kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Hadim-Konya karayolunun 22’inci kilometresinde meydana geldi. Mustafa Erdoğan (62) idaresindeki 42 HU 043 plakalı otomobil, Ali Aysabar’ın kullandığı 33 LD 212 plakalı kamyonla çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücü Mustafa Erdoğan ile Yunus ve Mehmet Talha Erdoğan’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Otomobilde kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişinin yaralandığı ve yaralıların ilk muayenesi yapıldıktan sonra Konya’daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam