Kafasından traktör geçti!

Edinilen bilgiye göre, bir dükkandan kullanılmış ev eşyası alan E.M (31), bunları 77 AU 103 plakalı traktöre yükledi. Kendisi de römorka oturan şahıs, Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde traktörün tekerleği bir çukura girince düştü.E.M, traktörle römork arasın

Kafasından traktör geçti!

Edinilen bilgiye göre, bir dükkandan kullanılmış ev eşyası alan E.M (31), bunları 77 AU 103 plakalı traktöre yükledi. Kendisi de römorka oturan şahıs, Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde traktörün tekerleği bir çukura girince düştü.

E.M, traktörle römork arasına düşerek kafasını asfalt zemine çarptı. Traktörün arka tekerleklerinden birisi başının üzerinden geçen E.M'ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Çok kan kaybeden genç adam, ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Şahsın hayati tehlikesinin sürdürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler