Kadın girişimciler Trabzon'da toplanacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde kurulan ve kadınların iş dünyasında yer almalarına öncülük etmeyi amaç edinen Kadın Girişimciler Kurulu'nun Karadeniz Bölge Toplantısı Trabzon'da yapılacak.   Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO)

Kadın girişimciler Trabzon'da toplanacak!
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde kurulan ve kadınların iş dünyasında yer almalarına öncülük etmeyi amaç edinen Kadın Girişimciler Kurulu'nun Karadeniz Bölge Toplantısı Trabzon'da yapılacak.
 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) 24 Ekim'de yapılacak toplantıya Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Bolu, Çorum, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Tokat, Ordu, Rize, Samsun, Sinop ve Trabzon illerinin Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları ile bazı üyeler katılacak.
 
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Trabzon Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, ticari yaşamda müşteri memnuniyeti konusunda seminerin de gerçekleştirileceği toplantıda kadın girişimcilerin tespit ettiği bölgesel ve yerel sorunlar ile çözüm önerilerinin ele alınacağını açıkladı.
 
Ulusoy, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) kadın girişimcilerin arttırılması ile ilgili çalışmalarının ve bu yönde sağlanan desteklerin iş dünyasına pozitif etki yaptığını belirterek, "Kadın elinin değdiği yer denilerek söz konusu edilen farklılık iş alemini de olumlu yönde sarmaya başladı. Bunun her geçen gün daha da artması için çaba gösteriyoruz. Bölgemizdeki buluşmayı da bu açıdan önemsiyoruz" dedi.
 
hulya-ulusoy.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam