Kadın avukat neden öldürüldü!

Kadıköy’deki hukuk bürosunda ölü bulunan kadın avukat cinayetinin arkasında boşanma davası çıktı. İddiaya göre boşanmak üzere olduğu eşi Serhat Güney hukuk bürosuna gelerek eşi Avukat Fulya Bahçıvanoğlu Güney’e silahla ateş ederek öldürdü. Ardından kendis

Kadın avukat neden öldürüldü!
Kadıköy’deki hukuk bürosunda ölü bulunan kadın avukat cinayetinin arkasında boşanma davası çıktı. İddiaya göre boşanmak üzere olduğu eşi Serhat Güney hukuk bürosuna gelerek eşi Avukat Fulya Bahçıvanoğlu Güney’e silahla ateş ederek öldürdü. Ardından kendisine de ateş ederek yaralanan Güney hastaneye kaldırıldı. 
 
Kadıköy Osmanağa Mahallesi Süleymanpaşa Sokak Berkay Apartmanı’nda bulunan Güney Hukuk Bürosu’ndaki cinayetin perde arkasında boşanma davası çıktı. İddialara göre, boşanma aşamasında olan Avukat Fulya Bahçıvanoğlu Güney ve Serhat Güney arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Serhat Güney’in eşini silahla vurduktan sonra intihara kalkıştığı öğrenildi. Silah seslerinin duyulmasının üzerine yan tarafta bulunan başka bir avukatın büroya giderek polise haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip gitti. Olay yerine ilk gelen polisler, hukuk bürosunda Avukat Fulya Güney’in nefes almadığını, eşi Serhat Güney’in yaşadığını gördü. İhbarla gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede Fulya Güney’in öldüğü anlaşıldı. Karnından yaralı olan Serhat Güney ise ambulansla Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 
 
Hukuk bürosunda polislerin çalışması devam ediyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam