Kaçak teknesi battı: 12 kayıp

Marmaris'te Yunanistan'a gitmek isteyen kaçakların bulunduğu teknenin batması sonucu ölü ve yaralıların bulunduğu bildirildi.Sahil Güvenlik ekiplerince bölgede havadan ve denizden arama çalışmaları başlatıldı.Kaçaklardan altısı Sahil Güvenlik ekipleri tar

Kaçak teknesi battı: 12 kayıp

Marmaris'te Yunanistan'a gitmek isteyen kaçakların bulunduğu teknenin batması sonucu ölü ve yaralıların bulunduğu bildirildi.

Sahil Güvenlik ekiplerince bölgede havadan ve denizden arama çalışmaları başlatıldı.

Kaçaklardan altısı Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılırken, kayıp 12 kişi için havadan ve denizden kurtarma çalışması başlatıldı.

Marmaris Hisarönü Körfezi açıklarında, Yunanistan'a gitmek isteyen kaçakların bulunduğu teknenin motor arızası nedeniyle batması sonucu ölü ve yaralıların bulunduğu bildirildi.Sahil Güvenlik ekiplerince bölgede havadan ve denizden arama çalışmaları başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler