Kabin amiri yaralanınca uçak geri döndü

Amsterdam seferini yapan PC 671 sefer sayılı Airbus 320 uçağı kabin amirinin nedeni açıklanmayan bir nedenle yaralanması nedeniyle geri döndü.   İstanbul-Amsterdam seferinin yapan PC 671 sefer sayılı Airbus Uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan havalandıkta

Kabin amiri yaralanınca uçak geri döndü
Amsterdam seferini yapan PC 671 sefer sayılı Airbus 320 uçağı kabin amirinin nedeni açıklanmayan bir nedenle yaralanması nedeniyle geri döndü.
 
İstanbul-Amsterdam seferinin yapan PC 671 sefer sayılı Airbus Uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan havalandıktan bir süre sonra pilot kuleyle temasa geçti. Uçağın pilotu kabin amirinin yaralandığını söyleyerek, geri dönmeleri gerektiğini söyledi. Uçağa ambulans isteyen pilot, kabin amirinin kanaması olduğunu söyledi.
 
Kabin amirinin nedeni açıklanmayan bir nedenle yaralandığı kaza sonrası uçağın pilotu ile kule görevlisi arasında yaşanan diyologlar telsiz konuşmalarına yansıdı. Pilot ile kule arasında diyalog ise şöyle gelişti:
 
"Pilot: Yaralandı Sabiha Gökçen’e geri dönüyoruz
 
Kule: Tekrar eder misiniz
 
Pilot: Efendim yaralandı.Kabin amirimiz küçük bir kaza geçirdi.Kanaması var dönmemiz lazım.
 
Kule:Anlaşıldı. 8 bin fite tırmanın soldan doksan baş
 
Kule: Her hangi bir isteğiniz var mı bizden
 
Pilot: Efendim ambulans istiyoruz
 
Kule: Anlaşıldı. Ambulans uçağa".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam