Jandarma Şah Mat yaptı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından Edirne, İstanbul ve Van’da gerçekleştirilen ’Şah-Mat 2’ operasyonunda gözaltına alından 14 kişiden 11’i tutuklandı.Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince İstanbul, Hakkari ve Keşan’da gerçekleştirilen eş zaman

Jandarma Şah Mat yaptı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından Edirne, İstanbul ve Van’da gerçekleştirilen ’Şah-Mat 2’ operasyonunda gözaltına alından 14 kişiden 11’i tutuklandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince İstanbul, Hakkari ve Keşan’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda piyasaya uyuşturucu madde sürdüğü öne sürülen 14 kişi gözaltına alınmıştı.

Daha önce gerçekleştirilen ve aralarında eski Uzunköprü Savcısı Ercan Karakılıç ve polis memuru Sami K.’nin de bulunduğu operasyonla bağlantılı olduğu belirtilen Şah Mat 2 operasyonunda ayrıca 29,5 kilo eroin de ele geçirildi.

Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı’nda ifadeleri alınan 14 kişi, daha sonra ise adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 14 sanıktan Mesut G., Yunus İ., Fikret C., Serdar Ç., Tufan S., Veysel A., Engin C., Mustafa K., Kazım K, Resul A. ile Sefer Ç., ’Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti Yapmak’ ile ’Suç Örgütü Kurmak’ suçlarından tutuklandı.

Tutuklanan 11 kişi, sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından Edirne Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Mahkemeye çıkarılan 14 kişiden N.Y., S.T. ve B.K. ise tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler