İzmit’i Kirletenler Cezalandırılıyor

İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri, çevre kirliliğine neden olanları cezalandırmaya devam ediyor. Belediyenin Temizlik İşleri ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, mahalleleri tek tek dolaşıp çevre kirliliğine neden olanları tespit ediyor. Yetkili

İzmit’i Kirletenler Cezalandırılıyor

İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri, çevre kirliliğine neden olanları cezalandırmaya devam ediyor.

Belediyenin Temizlik İşleri ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, mahalleleri tek tek dolaşıp çevre kirliliğine neden olanları tespit ediyor. Yetkililer, özellikle boş alanlara inşaat atıkları başta olmak üzere, kullanılmış ev eşyası ve çöp atıldığını belirterek, "Çevrenin temiz tutulması, boş alanlara atık atılmaması konusunda defalarca uyarılarda bulunuyoruz. Buna rağmen bazı kişiler çevreyi kirletmeye devam ediyor. Belediye olarak kirliliğe neden olanlar hakkında yasal işlem yapıyoruz" dediler.

İlgililer, inşaat atıkları ve kullanılmış ev eşyalarının belediye ekiplerince ayrı olarak toplandığını da hatırlatarak, "İnşaat atığı ve kullanılmış ev eşyası bulunanlar 318 00 00 numaralı telefonu aradıklarında ekiplerimiz belirtilen yere gidip bunları alıyor. Böyle bir hizmet verilirken, çevre kirliliğine yol açılmasına anlam vermek mümkün değil" şeklinde konuştular.

Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, başta bisiklet yolları olmak üzere cadde ve sokaklarda basınçlı suyla yıkama çalışması yaptı. Yetkililer, yıkama çalışmasının belirli bir program çerçevesinde bütün mahallerde devam ettiğini bildirdiler.

İzmit’i Kirletenler Cezalandırılıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam