İzmir'de Halim Fişekçi intihar etti

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen anestezi teknisyeni 28 yaşındaki Halim Fişekçi, çalıştığı hastanenin 4'üncü katından atlayıp yaşamına son verdi. Olay, dün saat 13.00 sıralarında Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim

İzmir'de Halim Fişekçi intihar etti
İZMİR'in Konak İlçesi'nde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen anestezi teknisyeni 28 yaşındaki Halim Fişekçi, çalıştığı hastanenin 4'üncü katından atlayıp yaşamına son verdi.
 
Olay, dün saat 13.00 sıralarında Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. Hastanede anestezi teknisyeni olarak çalışan ve bir süredir bunalımda olduğu öne sürülen Halim Fişekçi, hastanenin 4'üncü katından atladı. Beton zemine düşen Fişekçi ağır yaralanırken, olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Fişekçi, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Fişekçi, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yurtta büyüdüğü öğrenilen Fişekçi'nin cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam