İşte yurdum insanı! Elini ısıran yılanı...

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bir kişi elini ısıran yılanı besleme kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde iş yerinde yılan tarafından parmağından ısırılan Hasan Keskin, hayvanı doğaya bırakmak yerine süt ve yumurta ile beslemeye başlayarak, "Bu yılan benim do

İşte yurdum insanı! Elini ısıran yılanı...
Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bir kişi elini ısıran yılanı besleme kararı aldı.
 
Geçtiğimiz günlerde iş yerinde yılan tarafından parmağından ısırılan Hasan Keskin, hayvanı doğaya bırakmak yerine süt ve yumurta ile beslemeye başlayarak, "Bu yılan benim dostum oldu. Onu doğaya bırakmayarak süt ve yumurta ile besliyorum. Her ne kadar beni ısırsa da ben onu öldürmedim. Yanımda gezdiriyorum. Ona gözüm gibi bakacağım. Belli bir zaman sonra tekrar doğaya bırakacağım" dedi.
 
49 yaşındaki Hasan Keskin, Korkuteli Bucak yolu üzerinde, toprak şantiyesindeki odada yakalamak istediği yılan tarafından orta parmağından ısırılmıştı. Keskin, yakalayıp pet şişeye koyduğu yılanla birlikte hastaneye başvurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam