İşte Mutlu Kaya'nın son durumu

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde silahlı saldırısı sonucu başından ağır yaralanan Mutlu Kaya’nın hâlâ uyanamadığı bildirildi. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Sesi Çok Güzel’ yarışması ile adını tüm Türkiye’ye duyuran Mutlu Kaya, iddialara göre, 18

İşte Mutlu Kaya'nın son durumu
Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde silahlı saldırısı sonucu başından ağır yaralanan Mutlu Kaya’nın hâlâ uyanamadığı bildirildi.
 
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Sesi Çok Güzel’ yarışması ile adını tüm Türkiye’ye duyuran Mutlu Kaya, iddialara göre, 18 Mayıs’ta erkek arkadaşının açtığı ateş sonucu başından ağır yaralanmıştı. 18 Mayıs’tan itibaren yaklaşık 4 gün uyutulan Mutul Kaya’nın doktorları, genç kızı 21 Mayıs’tan itibaren uyandırma sürecine girdi.
 
Tedavisine devam edilen Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Genel durumunda değişiklik yok. Vital bulguları stabil. Solunum cihazına bağlı olarak takip ediliyor. 21 Mayıs 2015 tarihinde Sedatif ilaçları kesilmesine rağmen, hasta hala şuuru kapalı halde takip ediliyor” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler