İstanbul'da yağış alarmı!

Bazı yol kenarlarında ise su birikintileri oluşmuş durumda. D-100 Karayolu'ndaki sürücüler araçlarının dörtlülerini yakarak ilerleyebiliyor.  Sabaha karşı başlayan sağanak yağış nedeniyle, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde bulunan vatandaşlar da zor

İstanbul'da yağış alarmı!
Bazı yol kenarlarında ise su birikintileri oluşmuş durumda. D-100 Karayolu'ndaki sürücüler araçlarının dörtlülerini yakarak ilerleyebiliyor.
 
 
Sabaha karşı başlayan sağanak yağış nedeniyle, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde bulunan vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar yanlarında bulunan şemsiyelerini açarak yağmurdan korunurken, bazıları ise çevredeki iş yerlerinin tentelerine ve otobüs duraklarına sığındı.
 
İBB Trafik Kontrol Merkezi tarafından yapılan duyuruda Davutpaşa-B.Paşa Otogar yönünde meydana gelen trafik kazası nedeniyle bir şeritin trafiğe kapatıldığı bildirildi.
 
Sabah 09.00 itibariyle İstanbul'da yol durumu:
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yer yer çok kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
 
Meteoroloji'den yapılan yazılı açıklamada "Marmara'da görülecek yağışların; Balıkesir, Yalova, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Bilecik il geneli ile Kırklareli'nin kıyı ve Çanakkale'nin kuzeydoğu kesimlerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor" denildi.
 
Meteoroloji, meydana gelebilecek su baskını, ani sel, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuz durumlara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler