İstanbul'da otobüs dehşeti!

Kabataş’ta kontrolden çıkan İETT otobüsü vapura binmek için bekleyenlerin arasına daldı. Kazada 2’si ağır 18 kişi yaralandı.Olay, sabah saatlerinde Kabataş’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kabataş- Kağıthane seferini yapan 34 JC 6431 plakalı İETT ot

İstanbul'da otobüs dehşeti!

Kabataş’ta kontrolden çıkan İETT otobüsü vapura binmek için bekleyenlerin arasına daldı. Kazada 2’si ağır 18 kişi yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Kabataş’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kabataş- Kağıthane seferini yapan 34 JC 6431 plakalı İETT otobüsünün sürücüsü, gaz ve direksiyonun kilitlenmesi sonucu aracın kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otobüs, iki taksiye çarptı. Bu sırada taksilerden biri sürüklenerek iskelenin yanındaki banka oturan bir kadını altını aldı.

Hızını alamayan otobüs Kadıköy-Adalar İskelesi’ne doğru ilerledi. İskeleye yakın bir yerde bulunan büfeye çaparak zarar veren otobüs, daha sonra iskelenin yan tarafında bulunan belediyeye ait çay bahçesine çarparak durdu. Kazada 2’si ağır 18 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralılar arasında bir turistin de olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kazadan 5 dakika önce Adalar vapurunun kalktığı ve bu nedenle durakta bekleyenlerin sayısının az olduğu belirtildi.

Şehit Hatları’ndan yapılan açıklamada ise kaza nedeniyle vapur seferlerinin aksamadığı belirtildi. Açıklamada, “Kabataş’ta İETT aracının otobüs durağına çarpması sonucu meydana gelen kazadan dolayı, vapur seferlerimizde değişiklik olmadığını bilginize sunar, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz” denildi.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler