İstanbul'da Nemettin Erbakan anısı

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, vefatının 5. yılında İstanbul'da düzenlenecek "Yeni Bir Dünya Erbakan" programıyla anılacak. 54. Hükümet Başbakanı ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 5. yıl dönümünde İstanbul Kongre Merkezi

İstanbul'da Nemettin Erbakan anısı

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, vefatının 5. yılında İstanbul'da düzenlenecek "Yeni Bir Dünya Erbakan" programıyla anılacak.

54. Hükümet Başbakanı ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 5. yıl dönümünde İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek "Yeni Bir Dünya Erbakan" programıyla anılacak. Erbakan Vakfı İstanbul Şubesi tarafından 27 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 19.00'da düzenlenecek anma programına Hamas Siyasi İşler Başkanı Dr. Musa Ebu Merzuk ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan da katılacak. Programda Necmettin Erbakan'ın hayatı ve siyasi yaşamının yanı sıra onu farklı kılan yanları anlatılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler